top of page

WORKSHOPS

IMG_9944.jpeg

TALLER 02
DISSABTE 11 SET - 11:30h a 12:30h - Plaça
SÁBADO 11 SEPT- 11:30h a 12:30h - Plaza

AQUAREL·LA I BOTÀNICA

Pati Arrugue

Nivell bàsic - A partir de 12 anys

En aquest taller crearem una làmina botànica d'una forma senzilla, utilitzant diferents tècniques i materials. Per a això, primer buscarem la paleta de color que més ens agrade. 

Preu: 12€

 

///

ACUARELA Y BOTÁNICA

Nivel básico - A partir de 12 años

Pati Arrugue

En este taller crearemos una lámina botánica de una forma sencilla, utilizando diferentes técnicas y materiales. Para ello, primero buscaremos la paleta de color que más nos guste. 

Precio: 12€

IMG_9944.jpeg
Miguel Monck.jpg

TALLER 01
DIVENDRES 10 SET - 18h a 19h - Plaça
VIERNES 10 SEPT- 18h a 19h - Plaza

TALLER D'IL·LUSTRACIÓ PER A CARTELLS DE CINEMA

Miguel Monkc

A partir de 5 anys

Cada alumne desenvoluparà un cartell per a una pel·lícula amb eines manuals que hauran de portar amb si: llapis de colors, bolígrafs, retoladors i cola per a paper. Cada alumne podrà triar una pel·lícula entre la llista que apareix a continuació o una altra de la seua pròpia elecció: Coco (2017), El viatge de Chihiro (2001), Up (2009) i Fantàstic Sr. Rabosa (2009). Durant 1h se'ls demanarà esbossar idees ràpides i senzilles usant sol llapis o bolígraf sobre retallades de paper blanc de xicotets formats. Després l'alumne seleccionarà la idea que més li agrade i amb ajuda de les eines passarà a il·lustrar la seua idea en un exemplar del cartell en grandària A3. A cada alumne se'ls facilitaran retallades de paper amb els textos impresos de la seua pel·lícula: títol, director/ra i protagonistes. En l'etapa final del taller passarem a pegar aquests textos en la composició del cartell juntament amb la il·lustració. Finalment s'exhibiran els resultats en un un estenedor.

Preu 15€

 

///

TALLER DE ILUSTRACIÓN PARA CARTELES DE CINE

A partir de 5 años

Miguel Monkc

Cada alumno desarrollará un cartel para una película con herramientas manuales que deberán traer consigo: lápices de colores, bolígrafos, rotuladores y pegamento para papel. Cada alumno podrá escoger una película entre la lista que aparece a continuación u otra de su propia elección: Coco (2017), El viaje de Chihiro (2001), Up (2009) y Fantástico Sr. Zorro (2009). Durante 1h se les pedirá esbozar ideas rápidas y sencillas usando solo lápiz o bolígrafo sobre recortes de papel blanco de pequeños formatos. Luego el alumno seleccionará la idea que más le guste y con ayuda de las herramientas pasará a ilustrar su idea en un ejemplar del cartel en tamaño A3. A cada alumno se les facilitarán recortes de papel con los textos impresos de su película: título, director/ra y protagonistas. En la etapa final del taller pasaremos a pegar estos textos en la composición del cartel junto con la ilustración. Finalmente se exhibirán los resultados en un un tendedero.

Precio 15€

Taller-SUMIE - SUCH.jpg

TALLER 03
DISSABTE 11 SET - 11:30h a 12:30h - Tapinearte
SÁBADO 11 SEPT- 11:30h a 12:30h - Tapinearte

DESCOBREIX EL SUMI-E

Such

A partir de 12 anys.

Experimentarem els materials d'aquesta tècnica ancestral denominada sumi-e, des de la creació de la tinta, amb barra i pedra, fins a l’execució de la línia solta sobre paper d'arròs. Pintarem de forma monocromàtica amb la propia gama que creem cadascú.

L’objectiu és pintar l'essencial dels elements, amb la intenció de soltar sense valorar la perfecció, observant i connectant amb l'element natural que disposarem de referent. 

Descobreix allò més enllà de la tècnica i, en finalitzar el taller podràs endur-te els materials a casa per continuar practicant.

Inclou: Suzuri "pedra de tinta",  tinta Sumi "Barra de tinta negra" i pincell de caligrafía Japonesa.

Preu: 16€ (Atenció: tots els beneficis, excepte el cost del material, seran per a València Acull)

Lloc: Tapinearte

 

///

 

DESCUBRE EL SUMI-E

Such

A partir de 12 años.

Experimentaremos los materiales de esta técnica ancestral denominada sumi-e, desde la creación de la tinta, con barra y piedra, hasta la ejecución de la línea suelta sobre papel de arroz. Pintaremos de forma monocromática con la propia gama de grises que creamos cada uno.

El objetivo es pintar el esencial de los elementos, con la intención de soltar sin valorar la perfección, observante y conectando con el elemento natural que dispondremos de referente.

Descubre aquello más allá de la técnica y, al finalizar el taller podrás llevarte los materiales a casa para continuar practicando.

Incluye: Suzuri "piedra de tinta",  tinta Sumi "Barra de tinta negra" y pincel de caligrafía Japonesa.

Precio: 16€ (Atención: todos los beneficios, excepto el coste del material, serán para València Acoge)

Lugar: Tapinearte

Ivan Alfaro.jpg

TALLER 04
DISSABTE 11 SET - 17h a 18h - Tapinearte
SÁBADO 11 SEPT- 17h a 18h - Tapinearte

CONSTRUEIX EL TEU NINOT D'EMPERADOR

Iván Alfaro

De 5 a 7 anys

Taller de manualitats per als més xicotets (5-7 anys), que consisteix en la creació d'un ninot de paper articulat basat en Emperador, el personatge de l'àlbum il·lustrat “Capità Pingüí”. L'activitat parteix d'una plantilla que conté els dibuixos per separat del cos del personatge (front i esquena), les seues aletes i la bufanda. Després d'acolorir el dibuix, es retalla, se li pega la bufanda i es col·loquen les aletes amb dues tatxes perquè siguen mòbils. Després es col·loca l'escuradents després de la part frontal i se li pega damunt la peça de l'esquena.

Lloc: 8 €

Lloc: Tapinearte

 

///

 

CONSTRUYE TU MUÑECO DE EMPERADOR

Iván Alfaro

De 5 a 7 años

Taller de manualidades para los más pequeños (5-7 años), que consiste en la creación de un muñeco de papel articulado basado en Emperador, el personaje del álbum ilustrado “Capitán Pingüino”. La actividad parte de una plantilla que contiene los dibujos por separado del cuerpo del personaje (frente y espalda), sus aletas y la bufanda. Tras colorear el dibujo, se recorta, se le pega la bufanda y se colocan las aletas con dos tachuelas para que sean móviles. Después se coloca el palillo tras la parte frontal y se le pega encima la pieza de la espalda.

Lugar: 8 €

Lloc: Tapinearte

Bordado.jpg

TALLER 03
DIUMENGE 12 SET - 11h a 14h - Plaça
DOMINGO 12 SEPT- 11h a 14h - Plaza

a l'aBRODATge!!!

BRODAT I IL·LUSTRACIÓ

Elena de Fuentes (professora taller de brodat EASD)

Huiyi Fu - María Alejandra Bueno - Elisabeth Montaner

A partir de 12 anys

T'abelleix aprendre a brodar, personalitzar les teues il·lustracions amb senzills punts de brodat?... vine "a l'abordatge!! estem en el mateix vaixell. Un taller on aprendre punts bàsics de brodat per a realitzar les teues pròpies il·lustracions.

GRATUÏT!!!!!

 

///

¡¡¡al aBORDAje!!!

BORDADO E ILUSTRACIÓN

Elena de Fuentes (professora taller de brodat EASD)

Huiyi Fu - María Alejandra Bueno - Elisabeth Montaner

A partir de 12 años

¿Te apetece aprender a bordar, personalizar tus ilustraciones con sencillos puntos de bordado? ... ven "al abordaje !! estamos en el mismo barco. Un taller donde aprender puntos básicos de bordado para realizar tus propias ilustraciones.

¡¡¡GRATUITO!!!

INSCRIPCIONS 
INSCRIPCIONES

Escriu a

jornadesilustracio@gmail.com

ASSUMPTE: INSCRIPCIONS WORKSHOPS

---

 

Escribe a

jornadesilustracio@gmail.com

ASUNTO: INSCRIPCIONES WORKSHOPS

ATENCIÓ
ATENCIÓN

VAL

 

  • Cada taller tindrà una duració de 1h.

  • Els tallers s'impartiran en Guillem de Rei, davant de Tapinearte, a l'aire lliure.

  • Necessari ús de mascareta.

  • Fins a 8 alumnes per taller.

  • S'abonarà a cada artista, en començar el taller.


 

CAST

  • Cada taller tendrá una duración de 1h.

  • Los talleres se impartirán en Guillem de Rei, delante de Tapinearte, al aire libre.

  • Necesario uso de mascarilla.

  • Hasta 8 alumnos por taller.

  • Se abonará a cada artista, al empezar el taller.

bottom of page